lördag 19 februari 2011

The Butcher Strikes Back

Våra favorit Tyskar i Destruction har en nyplatta ute och då följer en ny video, denna gång heter spåret Hate Is My Fuel och är en av de bättre från nya skivan The Day Of Reckoning.
Men vi börjar med videon, liveklipp över spåret blandat med lite riva tidningar och närbild på Schmier då han sjunger refrängen.
Detta fungar helt okej dem första gångerna men då låten är runt 4:25 så blir tidningsrivandet mer ploj desto fler ggr det sker.
Detta är dock 1000ggr bättre än de dataanimerande videos med bandet som kom där runt Inventor Of Evil plattan.

Nu till skivan.
Som alltid då det gäller Destruction vilket även Indy pekade ut i CUM för 1000 år sedan så håller aldrig Destruction en hel skiva igenom, samma sak här.
Plattan är alldeles för lång, med ett bonusspår så är vi inne på 50 minuter vilket är ca 20 minuter för mycket, bandet får aldrig ihop så mycket bra material.

Det börjar bra med The Price & Hate Is My Fuel, men efter Devils Advocate (bara jag som tänker på avokado, och undrar om djävulen har bättre sådan?) som är ett schysst spår så blir det mer glest i hårfästet.
Först på sista låten innan bonusen, Sheep Of The Regime så tänder det till rejält, däremellan har vi dock haft 25 minuter på tomgång.

Men!
Destruction har med dessa spår jag nämnt ytterliggare fyllt på sitt liveset med några kanonlåtar och de har genom åren samlat på sig en jävla massa guldkorn, som sagt live eller på egna spellistan blir det kanon.
Bonus: 3 trummisen sedan återföreningen gör entré iom denna skiva, jag gillar hans spel bättre än föregångarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar