onsdag 23 februari 2011

Förakt-TV

Förakt-Tv kan vara ganska underhållande.
Självutnämnda genier (sådana som vi som är elit kallar efterblivna, alt. svenssons, white trash, eller överklass) medverkar i olika former av dokusåpor och semi-dokumentärer.
Sådan Tv man kan se, må lite bättre av att man inte är lika korkad som de stolpskott som nyss setts skämma ut sig och sina kroppar och få några mysiga skratt på vägen.

Det kan vara allt ifrån Amerikanska varianter såsom Plastikdoktorn 90210, Tool Academy, Rock Of Love mfl till Svenska motsvarigheter som Hollywood Fruar, Paradise Ho(r)tel och nu senast återkomsten av det alltid lika kassa Big Brother.

De flesta av dessa program görs av sådana som liksom tittaren föraktar människorna som deltar och klipper det hela på ett roligt sätt som får de självutnämnda genierna att framstå som ännu dummare, som att det egentligen behövdes.

Sedan har vi de som tror att de gör ett seriöst program, något som säger något om samhället.
Det lilla jag sett av Paradise Hotel och nu senast Big Brother blir genast fail i underhållningssyfte.

Det är inte det att föraktfaktorn försvunnit, nej då den lyser lika starkt som alltid, det är underhållningen som uteblir och då försvinner meningen med att se dyngan.
Idioterna är där, men jag blir endast sorgsen av att se dessa korkade jävlar försöka föra vettiga diskussioner om gud vet vad.

Big Brother är tyvärr inte ett 100 dagar långt debattprogram, och är du ute efter att få se naket så är det aldrig längre bort än några klick på internet.
Programmet fyller ingen funktion, om man nu bortser från uppgivna blogginlägg dvs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar