onsdag 5 januari 2011

Follow The Sign

Vissa saker är tråkiga, en av dessa tråkiga saker är flytt, när tråkigheter avlöser varann så når man buskis nivå, det har vi nu gjort.
Vår flytt har blivit buskis.

Dag 1 (Flytt nummer 2 på ett halvår): Det går inte att boka hyrbil (liten lastbil), sidan är fucked up och tror att det är 18 timmar till en dag 4 dagar bort, vi avvaktar.

Dag 2: Bilen bokas, inga problem.

Dag 3: Vi går upp i ottan (ska man köra fram och tillbaks en massa mil så får man gå upp tidigt) och beger oss till OKQ8, allt går bra fram tills betalningen.
Detta nya år 2011, så skall personen som bokar tydligen personligen betala med sitt personliga kort, nått försäkringsskit.
Jag har inte resekassan, det blir ingen bil.

Dag 4: Med pengar på kontot går vi upp i ottan och beger oss till OKQ8, allt går t.o.m betalningen.
Vi sätter oss i fordonet och åker ca 500m till närmaste bostadsområde där vi skall hämta lite småplock innan vi skall bege oss iväg, men icke.
Vår lastbil fastnar mitt i vägen i ett bostadsområde, inte i en snödriva utan mitt i vägen.
Det visar sig att bilen har bakhjulsdrift och däcken mer eller mindre liknar sommardäck med en patetisk ursäkt för dubbar.

Allt detta leder till att vi spenderar ca 2,5 timme att ta oss ut ur bostadsområdet, en massa skottande och skuffande och in med mattor under hjulen och ner i en annan fålla och börja om.
Vi lämnar tillbaka fordonet och konstaterar att det helt enkelt inte var menat och att vår flytt numera liknar en illa producerad buskis.

1 kommentar:

  1. Hahaha humor, i alla fall när man inte behöver uppleva strulet själv.

    SvaraRadera