söndag 23 januari 2011

P3 Skuld

Detta inlägg kommer dagen efter detta spektakel pga internetstrul, därför innehåller det mindre hat än vad det skulle gjort igårkväll.

Det verkar som att de ansvariga (ofrivilligt?!?) satsat på nån form av meta humor, dvs deras humor och skämt är så fruktansvärt dåliga att det blir komiskt.
Den ena hipsterindiebibliotekariern efter den andra avlöser varann på scenen, antingen som presentatör eller som mottagare av ett oförtjäntpris.

Sedan har vi uppträdanden av en ruskigt dålig kaliber.
Thrashmetal bandet Haunted, låter bara trash (läs skräp), det är inte konstigt att bröderna Björler återförenar At The Gates ytterliggare en gång.
Nya låten "no ghost" låter skit, halvmesig metal och långt ifrån den thrashdöds som de levererade på sina 3 första bra plattor.
Det är klart att ett band får utvecklas, men detta var bara dåligt.
Jensen skall nog hålla sig till Witchery (som förövrigt släppte en kanonskiva förra året).

Haunted var dock långt ifrån sämsts, stolpskott efter stolpskott avlöser varann.
Oscar Linnros tror han är en korsning mellan Moneybrother och Håkan Hellström, det enda de har likt är att han är tondöv som Håkan och klär sig som han vill gå på audition till Fame-filmen.

Lykke Li, som jag hört endel gott om, ligger ett halvt tonsteg fel hela sitt framträdande.
Säkert! vill jag bara nita, inte direkt Annika Norlin utan hennes emoindiehipserband, speciellt trummisen och gitarristen skulle behöva lite extra uppvakting.

Slutligen går Robyn på för att avrunda hela skiten, äntligen ett proffs som kan göra något som man står ut med tänker jag, men icke...
Hon har helt klart vunnit alldeles för många priser om hon kan framföra detta avskräde till pisslåt live och tro att det är bra.
Folk äter ur hennes händer och hon tror att det räcker med en enda textrad över ett sunkigt beat och lite effekter för att ha en hitlåt, mmm, hon har fått för många priser indeed.

Slutligen så har jag säkert missat många irritationsmoment så här dagen efter då jag faktiskt lugnat ner mig, men kom ihåg att detta bara var endel av den smörja som visades igår.

1 kommentar:

  1. Jävla sorgligt att Haunted har tappat stilen, som du säger, de första plattorna är fan kung!

    SvaraRadera